4. 10. 2015.

Потписано дванаест уговора са НВО

Управни одбор Дивац омладинског фонда у Пријепољу потписао је данас уговоре са дванаест неформалних група и удружења младих
Фото: Канцеларија за младе Пријепоље


у присуству представника Фондације Ана и Владе Дивац и Канцеларије за младе општине Пријепоље вредности 1.025.000,00 динара.
Како је саопштено из пријепољске Канцеларије за младе, Дивац омладински фонд у том граду је подржао 12 од пристиглих 21 пројеката: Спортско-пењачки зид , опремање кошаркашког терена , постављање полигона за пењање, радионицу роботике, подухват Муралима против говора мржње, обнову терена за одбојку на песку, изградња бициклистичке стазе Јабука и да завршимо започето. Такође, одобрени су пројекти, штафелаји за школу уметности , адаптацију фудбалског терена Рудине, дечији мини парк у Бродареву, уређење еко кампа и плаже Лим Лучице. То, како се наводи, доказује нетачним тврдњу да влада незаинтересованост за укључивање младих у друштвени живот општине Пријепоље. Укупна вредност пројеката је 1.025.000,00 динара заједно са улаженим средствима општине Пријепоље и Фондације Ана и Владе Дивац.
Фото: КЗМ Пријепоље
Иначе, Дивац Омладинским Фондовима управља одбор сачињен од десет младих људи који су изабрани на јавном позиву и едуковани да воде програм малих грантова.

Нема коментара:

Постави коментар