25. 2. 2013.

Na sajmu promovisan i MOSI


Na sajmu promovisan i MOSI

Protekli Međunarodni sajam turizma u Beogradu, predstavnici opštine Prijepolje iskoristili su da pored turističkih potencijala promovisali i predstojeće 50-te MOSI.
Posetioci sajma imali su priliku da se kroz flajere, koji su se našli na štandu Zapadne Srbije na kom je Prijepolje predstavilo svoje potencijale bliže upoznaju sa Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama.
„Imali smo jednu povoljnu okolnost gde smo izlagali zajedno sa svim turističkim organizacija iz užičkog okruga,a to su uglavnom učesnice igara, pa smo iskoristili priliku da na adekvatan način izvršimo promociju Međuopštinskih omladinskih sportskih igara. Na turističkom štandu bili su priskutni svi sportski radnici, sportski funkcioneri koji su zaduženi za organizaciju igara“-rekao je predsednik organizacionog odbora MOSI Izudin Šantić.
Zbog manjka smeštajnih kapaciteta u prijepoljskim hotelima, predstavnici opštine Prijepolje i organizacionog odbora MOSI, uputili su javni poziv građanima ove sandžačke opštine da ponude stambeni prostor za smeštaj učesnika ovih igra.
„Kada saberemo hotelske kapacitete i to što imamo po kućama, odnosno u privatnom smešaju, mi ćemo stupiti organizaciji smeštaja po školama. Ja bih ovom prilikom pozvao građane Prijepolja koji raspolažu sa smeštajnim kapacitetima da se jave. Cena smeštaja po jednom krevetu iznosi 6 evra u dinarskoj protivrednosti, mislim da to za njih može da bude motiv da ponude svoj prostor za smeštaj učesnika igara“-dodao je Šantić.
Ponude smaštajnog prostora dostavljaju se organizacionom odboru igara u uslužnom centru opštine Prijepolje, a krajnji rok za podnošenje prijava je 31. mart tekuće godine.

Нема коментара:

Постави коментар