24. 1. 2015.

Porodica Fazlić dobila trojke

Nakon osam godina čekanja da postanu roditelji, Mirsad i Sadija Fazlić iz Prijepolja dobili su trojke, dve devojčice i jednog dečaka.
Ostvario im se san da imaju naslednike - foto GZS
Tridesetpetogodišnji Mirsad kaže da je porodica presrećna jer su veoma dugo čekali na taj radostan dan, a bebe su rođene zahvaljujući veštačkoj oplodnji.

"Taj postupak je uspeo iz drugog puta,  imali smo troškove samo 800 evra zbog čega smo zahvalni državi koja je platila sve ostale obaveze. Vantelesnu oplodnju je uradio prof. dr Stojković u Leskovcu, a supruga se porodila u Beogradu. Najstarija, Amina na rođenju je imala 1,65 , srednja , Ajla 2,05 , a najmlađi Emin 2,4 kilograma", priča  danas za Glas zapadne Srbije radostan otac.
Njegova supruga, tridesetsedmogodišnja Sadija ističe da je bila u strahu prilikom održavanja trudnoće, jer je, za osam godina, imala više spontanih pobačaja.

                                     Amina, Ajla i Emin 

"Ovo je najveći dar za nas, posle rođenja bebe su bile u inkubatoru, sada su dobro, došli smo kući i uživamo sa njima", kaže ona. Kao pomoć od opštine Prijepolje, dobili su 33 hiljade dinara, a nakon porođaja u Beogradu, bili su obasuti poklonima sa svih strana, dodaje presrećna Sadija.


Нема коментара:

Постави коментар