7. 2. 2015.

Pripreme Polimlja za prolećni deo sezone

Posle zimske pauze fudbaleri Polimlja počeli su sa pripremama za prolećni deo prvenstva. U prolećnom delu sezone prijepoljskom zonašu pristupila su tri nova imena, pa je u odnosu na jesenji tok sezone igrački kadar znatno promenjen i ojačan.
Pripreme Polimlja za prolećni deo sezone
Uprkos lošim vremenskim uslovima, fudbaleri Polimlja krenuli su sa pripremama za prolećni deo sezone. Cilj FK Polimlje jeste da u ovom delu sezone popravi igru i rezultate u odnosu na prethodni period, kao i da se formira okusnica tima za narednu sezonu i samim tim ostvari put do ulaska u društvo srpskoligaša.
“Ono što je meni lično najbitnije, to je da Polimlje postaje stabilan, ozbiljan klub, dobro organizovan i dobro vođen. Želim da se svi igrači ponašaju u skladu sa tim pravilima i da to funkcioniše kao jedna zdrava sredina, koja ima perspektivu i ambicije”-kazao je trener FK “Polimlje”Ivan Čančarević.
“Cilj nam je da napravimo mlađu ekipu, koja će u sledećem prvenstvu, pošto slavimo 90 godina kluba ići ka ulasku u srpsku ligu”-izjavio je sportski diretktor Mirsad Devovic.
U ovoj sezoni došlo je i do promene igrackog kadra, Hamzic je presao na Zlatibor, a iz Užica je Polimlju stiglo čak tri igrača.
Prvu kontrolnu utakmicu, fudbaleri Polimlja odigraće 14. februara sa Slogom iz Sjenice. Planirano je još 7 prijateljskih utakmica, gde će svi igrači dobiti šansu da pokažu svoju pripremljenost i kvalitete.

Нема коментара:

Постави коментар