13. 11. 2014.

Ugljanin: Promena vlasti u Prijepolju

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin ocenio je danas da je formiranjem nove većine u Sjenici “pobedila ideja bošnjačkog jedinstva” i najavio promene vlasti u Novom Pazaru i Prijepolju.

On je na konferenciji za novinare izjavio da nije uspeo pokušaj “udbaške koalicije” Sandžačke demokratske partije (SDP) i Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) da se domogne vlasti u Sjenici. 

“Propao je pokušaj ove koalicije, koju su krili u javnosti, da osvoji vlast u Sjenici i pobedilo je bošnjačko jedinstvo. Zato su kao “klin za razbijanje Bošnjaka” kažnjeni i smenjeni sa svih funkcija kako ne bi ugrozili razvoj Sjenice”, rekao je Ugljanin.

Lider SDA Sandžaka najavio je i da će uskoro doći do promena vlasti u Novom Pazaru i Prijepolju, a da će on lično koordinirati aktivnosti koje će dovesti do promena.

“U Prijepolju je več počela smena vlasti, radi se na tome i to će brzo biti završeno. Za Novi Pazar je sutra već kasno, jer je on pred bankrotstvom. Pokušaćemo da promenimo vlast legalnim putem, pozvaćemo odbornike sa drugih lista da se vrate zdravoj politici i da obezbede novu skupštinsku većinu u Novom Pazaru”, izjavio je Ugljanin.  

On nije mogao da precizira kada će se desiti promene u novopazarskoj vlasti, ali je rekao da će “početak nove godine označiti početak novog razdoblja u ovom kraju”.
Radio Sto Plus

Нема коментара:

Постави коментар