31. 10. 2012.

Udes u Velikoj Župi, jedno osoba smrtno nastradala

Nezvanicna informacija

Jedna osoba je poginula, a dve  teže povređene u saobraćajnoj nesreći u blizini Prijepolja kod Velike Župe , saopštila je noćas prijepoljska  policija.




Nebojša Z. (25) iz Velike Župe kod Prijepolja zadobio je teške telesne povrede, kada je noćas, vozeći "golf" iz pravca Prijepolja ka Velikoj Župi,prešao u drugu traku i udario u traktor   dok je njegov suvozač Hasib K. (29) iz Velike Župe  poginuo na licu mesta.
Teške telesne povrede je takođe dobio vozač traktora Halil K.
Nebojša Z. je sa teškim telesnim povredama zbrinut u prijepoljskoj bolnici.

1 коментар:

  1. Jedna osoba je poginula, a dve teže povredene u saobracajnoj nesreci u blizini Prijepolja kod Velike Župe , saopštila je sinoć prijepoljska policija.

    PRIJEPOLJE - Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u saobraćajnoj nesreći u mestu Velika Župa kod Prijepolja, saopštila je policija.

    Kako se navodi u saopštenju, nesreća se dogodila kada je automobil marke "golf" beogradskih registaracija kojim je upravljao Nebojša Z. iz Prijepolja udario u traktor koji je vozio Halil K, takođe iz Prijepolja.

    Na mestu nesreće poginuo je Hasib K. iz Prijepolja dok su putnici u vozilu Mišo M, Elvir K. i Nebojša Z. teško povređeni.

    Vozač traktora je lakše povređen.

    Posle uviđaja koji su obavili istražni sudija i zamenik osnovnog javnog tužioca protiv Nebojše Z. je podneta krivična prijava. Izvor:kurir-info.rs

    ОдговориИзбриши