21. 9. 2014.

Odbornička jesen počinje obimnim dnevnim redom

Šesnaesta sednica Skupštine opštine Prijepolje, zakazana je za utorak,23.septembra, a predsednik Vukosav Tomašević predložio je devetnaest tačaka dnevnog reda. Posle letnje pauze, prve jesenje dane u prijepoljskoj skupštini obeležiće predlozi o imenovanju direktora Centra za socijalni rad i Doma kulture, odnosno članova nadzornih odbora JKP „Lim“ i JP Direkcija za izgradnju „Prijepolje“.
Pored toga odbornici će razmatrati i Izveštaj o radu Opštinskog veća tokom prošle godine ali će, uz ovu tačku, dosta pažnje posvetiti i razmatranju Informacije o stanju privrede s podacima iz decembra 2013.godine kao i aktuelnim problemima u poljoprivredi. Svakako da će iz više uglova biti osvetljene i tačke dnevnog reda koje se odnose na potencijale i resurse ove opštine, vodosnabdevanje Brodareva kao i održavanje komunalne higjene i javne rasvete. Pred odbornicima Skupštine opštine biće i Izveštaj o ostvarivanju Akcionog plana Strategije održivog razvoja opštine tokom prošle godine ali se sprema i odluka o pristupanju izradi Strategije održivog razvoja ove opštine od 2016-2020.godine.

1 коментар:

  1. Kada ce SO staviti na dnevni red pitanje odrzavanja stambenih zgrada u Prijepolju?. Stambene zgrade su postale ruine.Njihovo odrzavanje mora biti zakonska obaveza, kao, uostalom i struja, voda, komunalije... Ako zelite sami finansirati krov, fasadu... svog stana morate proci dugu proceduru do odobrenja. I tesko da sete je dobiti jer" skrnavite" spoljasnji izgled zgrade.Dakle, Prijepolju je hitno potrebno preduzece, agencija... ili sta vec, sto ce obavezati stanare na redovne mesecne uplate za investiciono ulaganje.

    ОдговориИзбриши