10. 7. 2013.

Čestitka za uspešnu organizaciju 50. MOSI


„Svi dobro znamo sa koliko ste se problema suočavali u organizaciji ovako velike manifestacije kao što su 50. jubilarne igre, a koje ste vi i vaši saradnici, zajedno sa Sportskim savezom Prijepolja izuzetno uspešno organizovali.
Verujemo da su svi učesnici Igara poneli izuzetne utiske sa ovog takmičenja i druženja, ističu u čestitki Šoštar i Korica i navode „da su i građani Prijepolja tokom igara bili u funkciji velikog gostoprimstva svih takmičara i gostiju, tako da su oni imali osećaj da su kod svojih kuća“.
U Prijepolje stiglo je i pismo državnog sekretara u Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije Predraga Peruničića u kojem je, pored ostalog, naveo „da su ovogodišnje MOSI  u Prijepolju na najlepši način pokazale svoju tradiciju, ali i gostoprimstvo i kulturni, sportski i turistički potencijal najvećeg grada u Polimlju, u kome su igre i počele davne 1954.godine.“
U pismu državni sekretar Peruničić ističe i da „zajedničkom saradnjom lokalne samouprave, države i sportista organizovali smo kvalitetne igre, koje su u duhu fer-pleja i poštovanja protivnika, kao i kroz negovanje tradicije i pravih vrednosti sporta, ponovo pokazale da su jedna od najznačajnijih manifestacija “.
„Kroz sport koji je uvek bio važan i ostaće važan, poslali smo poruku zajedništva i sportskog duha i ispričali neke nove priče koje prevazilaze politiku i geografske granice u kojima su svi sportisti pobednici“, navodi na kraju državni sekretar Peruničić u pismu upućenom na adresu opštine Prijepolje.
Izvor:rtvnp.rs

Нема коментара:

Постави коментар