2. 8. 2012.

Opština nagradila najbolje srednjoškolce

Đake generacija iz tri prijepoljske srednje škole primio je predsednik opštine Emir Hašimbegović, koji je ovom prilikom čestitao uspešnim učenicima i uručio im lap-top računare.
„Hteli smo da obeležimo prve među najboljima, jer u Prijepolju ima još učenika visokog kvaliteta.Ovim smo hteli simbolično da obeležimo đake generacije. Želimo da stvorimo jedno kvalitetno društvo u našem gradu , želimo da lokalna samouprava ubuduće bude ta koja će obeležavati i koja će nagrađivati takve mlade ljude, gde će biti iz Prijepolja ispraćeni na pravi način na dalje školovanje , gde će postići visoka znanja.Očekujemo da će opet na kvalitetan i pravi način uzvratiti svom gradu i da će im Prijepolje ostati u liepom sećanju“- izjavio je Emir Hašimbegović, presednik opštine Prijepolje.
Savo Malešić, đak generacije Prijepoljske gimnazije, zauzeo je prvo mesto na rang listi Pravnoh fakulteta u Beogradu, no ni uspesi ostalih učenika nisu za zanemariti.
„ Ovo je izuzetan potez koji je napravila lokalna samouprava u Prijepolju. Na neki način ovo ima uticaj na nas , ali svakako veći uticaj ima na buduće generacije“- kaže Savo Malešić, đak generacije Prijepoljske gimnazije.
„ Osećaj biti najbolji u generaciji je neopisiv, čini mi se da sam tek danas svesna svega što sam postigla i srećna sam zbog toga.Ovim gestom lokalne samouprave sam još više motivisana da uspem u životu“-kaže đak generacije Ekonomsko-trgovinske škole  Željana Sekulić.
Irma Muškić koja je đak generacije Elektrotehničke škole takođe je zahvalna lokalnoj samupravi na ukazanoj pažnji.
Prijemu kod predsednika opštine pored đaka generacije prisustvovali su i njihovi roditelji , kao i direktori škola koji su ponosni na svoje đake.

Нема коментара:

Постави коментар