31. 7. 2012.

Novi asfalt u Velikoj Župi

Vreo asfalt, usijane mašine i vredni prijepoljski putari, ovog vikenda bili su slika u prigradskom naselju Velika Župa.
Još jedna ulica u opštini Prijepolje dobila je asfalt dužine od 750 m. Radove su obišli član opštinskog veća Esad Hodžić i odbornica Skupštine opštine Prijepolje Samira Ćosović.
„Ovo je jedna od najznačajnijih ulica u Velikoj Župi. Kada smo pravili plan za asfaltiranje ulica i popravke puteva, definisali smo da to bude popravka i asfaltiranje putnih pravaca kako u gradu, tako i u selima i prigradskim naseljima. Veći broj ulica je asfaltiran ovih dana, u Velikoj Župi se radi pet putnih pravaca. Za ovu ulicu smo se opredelili zato što u njoj ima veliki broj domaćinstava“-izjavio je član opštinskog veća Esad Hodžić.
„Asfaltiranjem ovog putnog pravca u Velikoj Župi vlast je dokazala da ne posećuje građane samo pred izbore i da predizborna obećanja nisu prazna priča, već da vodi računa o potrebama građana. Ovo asfaltiranje će biti od koristi ne samo meštanima Velike Župe, već i svim džematlijama, s obzirom na to da ova ulica povezuje magistralu sa verskim objektom, odnosno džamijom“-izjavila je odbornica Skupštine opštine Prijepolje Samira Ćosović.
Kako je postojeći asfalt bio u veoma lošem stanju, ovim asfaltiranjem meštanima Velike Župe olakšani su uslovi za život. Meštani su zadovoljni ovim asfaltiranjem i ističu zahvalnost lokalnoj vlasti.
I narednih dana u ovoj sandžačkoj opštini radiće se na asfaltiranju ulica i poboljšanju infrastrukture kako bi grad i prigradska naselja dobili što lepši izgled.

Нема коментара:

Постави коментар