28. 1. 2015.

SDP traži analizu rada direktora Doma kulture

Kako Glas zapadne Srbije saznaje opštinski odbor SDP-a u Prijepolju zatražiće analizu rezultata
Dom kulture Prijepolje još uvek bez plaćenog sajta i murala, Foto: Fejsbuk
rada vd direktora Doma kulture povodom novonastalih događaja u ovoj ustanovi, koji se odnose na njegove navodne propuste. SDP smatra da u što skorijem vremenu treba raspisati konkurs za direktora ove javne ustanove, a ukoliko je bilo propusta u radu direktora Mirka Malešića jasno je da od ove stranke ne može očekivati podršku prilikom izbora, u koliko se na konkursu  pojavi kao kandidat.

Glas zapadne Srbije pozvao je predsednika OO DS na čiji je predlog Mirko Malešić, kao njihovo kadrovsko rešenje bio postavljen na mesto vd direktora Doma kulture, Dobra Lazarevića, da nam prokomentariše navode eventualnih propusta u radu Malešića. Lazarević je zamolio da ga pozovemo kasnije, jer je na sastanku povodom pogibije dvoje sugrađana, koja se desila u toku današnjeg dana, i da će nas kasnije o svemu obavestiti
.
Kako Glas zapadne Srbije saznaje, na narednoj sednici SO Prijepolje biće formiran novi UO u Domu kulture, jer stari ne funkcioniše, budući da je veliki deo članova van zemlje.
Podbićanin – Nikada ne bismo prihvatili posao da smo znali da postoji izvođač.
“Vd direktora ove ustanove nije nas obavestio da je postojao izvođač, “Jonović gradnja”, da smo to znali nikada ne bismo prihvatili ovaj posao”, rekao je Glasu zapadne Srbije vlasnik “Emilio Štekera”, Meša Podbićanin.  

Podsećamo da je Opštinskom javnom tužilaštvu u Prijepolju, republičkom javnom tužiocu u Užicu i SBPOK Beograd podnet zahtev za sprovođenje istrage protiv direktora Doma kulture Prijepolje, Mirka Malešića. Razlog je, kako stoji u prijavi, postojanje osnova sumnje da je u razdoblju od 26. septembra do 31. decembra 2014. godine počinio niz nezakonitih radnji, čime je naneta velika materijalna šteta ustanovi na čijem je čelu.

Glas zapadne Srbije

Нема коментара:

Постави коментар