11. 12. 2011.

Umeren saobraćaj, putevi pretežno suvi


Putevi u Srbiji pretežno suvi, a saobraćaj umeren, saopštio AMSS. Snega ima na područjima Novog Pazara, Kruševca, Užica i Ivanjice, i na prilazima Kopaoniku i Pešteru.
Saobraćaj u Srbiji je jutros umeren, a putevi pretežno suvi, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Snega do pet centimetara ima na prilazima Kopaoniku, na Pešteru i na područjima Novog Pazara, Kruševca, Užica i Ivanjice.
Saobracaj.jpg
Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta.
Na auto-putu Beograd-Niš zatvorena je treća petlja za ulaz u Smederevo, a rade prve dve i naredna, za Požarevac.
Na magistralnom putu M-21, Prijepolje - Bijelo Polje, kod graničnog prelaza Brodarevo sa Crnom Gorom, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 03.00.
U toku su radovi na magistralnom putu M-5, deonica Paraćin-Selište, pa su do 15. decembra 2011. mogući kraći zastoji.
Zbog radova na putu M-1.9, E-70, Beograd-Vršac, na ulazu u Vršac iz pravca Beograda vozila prolaze naizmenično jednom kolovoznom trakom.
Zbog radova na magistralnom putu M-19, Debrc - TE "Nikola Tesla B", vozila prolaze naizmenično.
Vozila prolaze naizmenično i zbog radova na putu M-4, deonica Očage-Lazarevac, na ulasku u Lazarevac sa Ibarske magistrale, i radova na sanaciji klizišta.
Saobraćaj je usporen zbog radova na putu M-8 Novi Pazar - Sjenica. Na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju,saobraćaj se obavlja obilaznicom.
Zbog radova na delu magistralnog puta M-2, ispred administrativnog prelaza ka Zubinom Potoku na Kosovu, vozila prolaze naizmenično.
Saobraćaj je preusmeren zbog radova i na auto-putu M/1.12, od obilaznice oko Dimitrovgrada do graničnog prelaza Gradina.

Нема коментара:

Постави коментар