15. 11. 2015.

Poseta ministra Velimira Ilića Prijepolju

Opštinu Prijepolje posetio je ministar bez protfelja zadužen za vanaredne situacije u Vladi Republike Srbije Velimir Ilić, i tom prilikom se upoznao sa problemima u ovoj sandžačkoj opštini. Ministar Ilić je obišao klizišta u Prijepolju i obećao da će u narednom periodu poslati stručni tim, koji će raditi na pronaleženju rešenja i njihovoj sanaciji.
Na sastanku štaba za vanredne situacije opštine Prijepolje, kojem je prisustvovao ministar Ilić pored klizišta bilo je reči o sanaciji mosta u naselju Šarampov, problemima sanitarne deponije Stanjevina i korićenje bujičnih potoka i reke Mileševke, koji prilikom povećanja vodostaja reka prete izlivanju i stvaranju poplava.

SAMO U ES KOMERC MARKETIMA

U okviru posete Prijepolju ministar Ilić je obišao Vatrogasni dom u Mesnoj zajednici Brodarevo, koji je sredstvima opštine Prijepolje sagrađen 2012. godine i još uvek nije pušten u rad. Ministar Ilić je obećao da će posredovati prilikom pronalaženja rešenja za primanje ovog vatrogasnog objekta od strane nadležnog Ministarstva i njegovo puštanje u rad.

Нема коментара:

Постави коментар