28. 11. 2015.

Двери ће тражити оставку директора Дома али и одговорност власти оних који су га бирали

Тренутна општинска власт, и скупштинска опозиција која је подржала избор Мирка Малешића на место директора Дома


SAMO U ES KOMERC MARKETIMA
културе, као и онај део опозиције који је гласао против су адреса на којој треба потражити одговоре  на питање актуелног дешавања у пријепољском Дому kултуре. У наредном периоду тужилаштво ће имати прилику да докаже своју оптужницу а господин Мирко Малешић своју невиност, уз наду да ће суд судити "ни по бабу ни по стричевима,,  каже се у саопштењу ОО Двери у  Пријепољу

У  саопштењу се указује  на дисонантност тонова из владајуће коалиције на крају мандата где једни тврде да је за разрешење Малешића са дужности довољно да против њега буде подигнута оптужница, а други да мора бити правоснажно осуђен.
,,Можда је овако различито тумачење закона најбољи показатељ чиме су се руководили пријепољски политичари када су склапали ову коалицију будући да сви имају своје "аршине" што изазива сумњу колико су водили рачуна о поштовању закона при управљању Пријепољем у протекле 4 године” сматрају Двери.

,,Двери остају при ставу да ће тражити оставку директора Дома културе али тек уколико Основни суд у Пријепољу правоснажном одлуком потврди његову кривицу, уколико се у судском процесу докаже његова невиност, Двери ће поштовати и такву одлуку суда. Оно што сигурно пријепољске Двери неће чинити, то је да делу актуелне власти који се на ово одлучио због пољуљаних "буразерских" односа помогну у намери да се ослободе своје одговорност тако што ће наћи “дежурног кривца“ закључује се у саопштењу.

ОО Двери Пријепоље

Нема коментара:

Постави коментар