13. 3. 2015.

SO Prijepolje zaseda u ponedeljak

Naredna sednica Skupštine opštine Prijepolje zakazana je za sledeći ponedeljak,

Foto - Glas zapadne Srbije

16. mart, a pred odbornicima će se naći 16 tača dnevnog reda. Zasedanje će biti održano u maloj sali Doma kulture, sa početkom u 10 sati.

Između ostalog, članovi lokalnog parlamenta razmatraće predloge programa uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta i utvrđivanja doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta. Takođe, diskutovaće se i izveštaji o poslovanju sa finansijskim planovima predškolske ustanove “Miša Cvijović”, Centra za socijalni rad, biblioteke, muzeja, Doma kulture, Turističke organizacije, Crvenog krsta i Regionalne deponije “Banjica”.

Dom kulture dobija novi UO
Na dnevnom redu biće i predlog rešenja o prestanku mandata i imenovanju vršioca dužnosti direktora TO, kao i predlog razrešenja i imenovanja članova Upravnog odbora Doma kulture.
Na današnjem zboru radnika Doma kulture predložena su dva člana novog saziva UO iz reda zaposlenih, i to ton majstor Muamer Porović i urednik pozorišnog programa Vasilije Mićović. Prvobitno su bili predloženi Nenad Novović i Ibrahim Aličković. Vladajuća koalicija predložila je preostala tri člana, Samiru Trnčić (SDA) za predsednika UO, Natašu Petrić (SRS) i Admira Halilovića (SDP).

Glas zapadne Srbije



OGLASI 

Нема коментара:

Постави коментар