10. 3. 2015.

О Зуми пише и британска штампа

Прича о рачуновођи пријепољског Дома културе, Зумрети Стршевић, 


доспела је и у штампу у Великој Британији. Тако је један од најчитанијих таблоидних листова у овој земљи са милионским тиражом, Дејли мејл, под насловом “Рачуновођа која је узнемиравана на послу након навода да је спавала са шефом принуђена да прибави медицински извештај како би доказала да је девица у Србији”, објавио причу о пријепољској девојци која је невиношћу одбранила образ.

Зумрета је била толико узнемирена гласинама да није могла да обавља посао како треба, па је одлучила да их демантује тако што ће доказати да никада није имала сексуалне односе, преноси лист.

Свесна да ће тако постати предмет нових оговарања ипак се одлучила на тај потез, како би одбранила своју част. “Није ме брига колику цену ћу платити, не желим да ме увлаче у њихове прљаве игре, а ако нађу било какав доказ мог неморалног понашања сама ћу напустити посао без приговора”, наводи Дејли мејл Зумине речи.

У тексту се додаје да су гласине добиле толики замах да су доспеле на седницу Општинског већа, и да Зума каже да оне потичу од садашњег директора Дома културе.
У више наврата ме је оптуживао за наводне љубавне афере, укључујући и једну са бившим директором. Када се појаве такве оптужбе, оне се лако лепе”, казала је она.

Дејли мејл преноси да је рачуновођа, која настоји да разоткрије финансијске малверзације у Дому културе, увек била више посвећена пословном успеху него личном животу.
Не знам шта желе да постигну овим гласинама, можеда желе да ме преместе на друго радно место јер не желе да наставим да проверавам шта раде са новцем грађана. Али сад макар знам да неће моћи да ме уклоне на овај начин”, казала је Зума.

Текст можете прочитати и на званичном сајту Дејли мејла на следећој адреси:

Нема коментара:

Постави коментар