15. 1. 2015.

SANEL PAPIĆ U POHODU NA NOVE USPEHE

Evropski šampion u profesionalnom boksu ,Sanel Papić, alijas "The bomber of Sandžak", ovih dana vredno trenira u rodnoj Sjenici, očekujući ponudu da se bori za narednu titulu.
Sanel u pohodu na nove uspehe































































































































































































































































































































































































Sanel je trebao da se bori 29. Novembra u Moskvi. Prihvatio je ponudu svog prijatelja i velikog šampiona u teškoj kategoriji Alexandera Dimitrenka ,da nastupi na reviji, ali na kraju do realizacije ipak nije došlo .

"Trenirao sam jako i sistematično na više lokacija (naravno najbolje se osećam u rodnoj Sjenici u Coloseum gym-u) i prihvatio ponudu da boksujem na vrućem gostujućem terenu u Moskvi. Na žalost u poslednjem momentu sam saznao da do meča neće doći. Nastavljam dalje sa treninzima, doduše smanjenim intezitetom - jednom dnevno uz podršku mog suplement sponzora Big iron muscle, uz koje mi treninzi lakše padaju".

Inače da podsetimo da je Sanel evropski šampion u EBA (European boxing association), nastupa u Kruzer kategoriji(91,719 kg) i trenutno je neporažen sa: 14 mečeva ,14 pobeda , a čak 11. puta je nokautom završavao svoje mečeve.


Нема коментара:

Постави коментар