20. 12. 2014.

Hadžifejzović: Nejasni su mi navodi medija o epidemiji u Brodarevu jer nemaju utemeljenje!

 Direktor JKP „Lim“ Aziz Hadžifejzović uputio je demanti povodom natpisa medija da je voda u Brodarevu neispravna on je kazao da se radi u netačnim informacijama a da je tačno jedino da su obilne kiše prouzrokovale zamućenje vode a da je ona nebezbedna za korišćenje.Hadžifejzović: Nejasni su mi navodi medija o epidemiji u Brodarevu jer nemaju utemeljenje!
On je za TV Forum izjavio da se situacija normalizovala i da očekuje da iz Zavoda za javno zdravlje dođu rezultati kako bi se voda pustila u upotrebu.
„Mi očekujemo da to bude danas ili sutra, očekujemo te rezultate i nadamo se da će voda biti ispravna za piće“ dodajući da mu je nejasno zbog čega pojedini mediji pišu takve vesti “ jer one nisu na mestu i nemaju nikakvo utemeljenje“
„Ja sam posetio Ambulantu, pitao da li se radi o epidemiji rekli su da to nije tačno“.
Hadžifejzović je kazao da je pitanje vodosnabdevanja regulisano privremeno tako što dve cisterne sa pitkom vodom kruže Brodarevom i snabdevaju domaćinstva ali i da će se tako nastaviti dok ne stignu rezultati iz Zavoda.
Zamenica direktora doma Zdravlja Olivera Krpović izjavila je da ni jedan slučaj oboljenja za koji posledica može biti neispravna voda nije zabeležen i da su svi lekari od kako su se pojavili problemi sa vodom pripravni.
Vest o neispravnoj vodi u Brodarevu i epidemiji lansirao je čačanski portal „Glas Zapadne Srbije“ koji u poslednje vreme tendenciozno piše o Prijepolju a sve u dosluhu sa opozicionim partijama koje žele da naprave haos u prijepoljskoj opštini kako bi to iskoristili za obaranje vlasti u ovom gradu tvrdi naš dobro obavešteni izvor.

Нема коментара:

Постави коментар