6. 12. 2014.

Firma ES komerc iz Prijepolja u Minhenu prezentovala proizvodnju maline

Na privrednom sajmu izložbenog i prodajnog karatera „Hrana i život“ održanom u Minhenu učestvovala je i privredna delegacija iz Prijepolja.
Predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović tom prilikom je istakao da mu je izuzetno drago što su mali privrednici dobili priliku da učestvuju na sajmu ovog tipa jer su tako shvatili da takve manifestacije nisu trošak već ulaganje u razvoj.
Na sajmu u Minhenu predstavljena je firma ES komerc iz Prijepolja, koja je posetiocima ponudila prezentaciju proizvodnje i prerade maline. Prema rečima predsednika opštine Prijepolje Emira Hašimbegovića svi izlagači izazvali su veliko interesovanje prisutnih, a preporučila ih je zdrava i ekološki čista sredina.
„Ovom prilikom svaki izlagač napravio je dobre poslovne kontakte koji će otvoriti vrata za neku poslovnu saradnju u budućnosti“-kazao je predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović.

Pored prijepoljske firme ES komerc, učestvovale su još tri firme iz Sandžaka. Dve iz Nove Varoši koje se bave izradom prehrambenih proizvoda od heljdinog brašna koja je karakteristična za taj kraj i jedna firma iz Novog Pazara, koja je posetiocima sajma ponudila između ostalog pite i kolače.

Нема коментара:

Постави коментар