19. 11. 2014.

Društvena priznanja prijepoljcima

Predsjednik Skupštine opštine Prijepolje Vukosav Tomašević, upriličio je prijem za dobitnike velikih društvenih priznanja, koja su dodijeljena javnim i privatnim preduzećima iz Prijepolja.
Tomašević je tom prilikom iskazao veliko zadovoljstvo jer je dio ovih priznanja otišao u ruke privrednika.
Pet kolektiva iz Prijepolja dobilo je prestižno priznanje kapetan Miša Anastasijević, koje se odnosi na izuzetne doprinose u raznim oblastima društvenog života i stvaralaštva. Nagrada je uručena JKP „Lim“, firmi „Emilio Stecher“, preduzećima „Alfa trans“ i „Tredtext“ i prijepoljskom Muzeju.
„Što se tiče lokalne vlasti, mogu da kažem da za dvadeset godina nisam imala nikakvih problema, uglavnom sam nailazila na razumijevanje i pomoć“-kazala je direktorka firme „Schoni logistic“ Mila Krpović.
„Svima nam je u interesu da radimo za Prijepolje, za naš grad i mi ćemo se i dalje truditi da Prijepolje upošljava mlade ljude i ide ka razvoju“-izjavio je direktor JKP „Lim“ Aziz Hadžifejzović.
Predsjednik Skupštine opštine Prijepolje Vukosav Tomašević, prilikom prijema predstavnika nagrađenih preduzeća i institucija kazao je da smatra da su nagrade došle u prave ruke i da su ova priznanja nešto čime Prijepolje treba da se ponosi.
Tomašević je tom prilikom dodao da će lokalna samouprava nastaviti sa stimulisanjem i pomaganjem rada svih prijepoljskih preduzeća i institucija.

Нема коментара:

Постави коментар