4. 11. 2013.

OPŠTINA PRIJEPOLJE DOBITNIK JE NAGRADE ZA NAJBOLJI PROMOTIVNI MATERIJAL

Opština Prijepolje dobitnik je nagrade za najbolji promotivni materijalNa osmom sajmu „Investexpo“ u Novom Sadu, opštini Prijepolje dodeljeno je priznanje za najbolji promotivni materijal.
Novi Sad, Pančevo, Irig i Prijepolje ostvarile su najveći broj poena u 4 kategorije u takmičenju za najbolji sajamski nastup lokalne samouprave u okviru međunarodnog sajma investicija Investexpo 2013 koji je održan od 29. do 31. oktobra 2013. godine u Novom Sadu. Takmičenje su organizovali Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i NALED u saradnji sa Novosadskim sajmom i Fondom za podršku investicija u Vojvodini (VIP fond). 
Novi Sad je dobitnik glavne nagrade za najbolji sajamski nastup na osnovu sumiranja svih elemenata nastupa - kvalitet promotivnih materijala, vizuelni identitet, kompetentnost i ponašanje osoblja za štandom. Opština Prijepolje dobitnik je nagrade za najbolji promotivni materijal, opština Irig je proglašena za najbolju u kategoriji najbolji štand, dok je Pančevo pobedilo u kategoriji za najbolje veštine prezentacije. Pobednicima su nagrade uručili Branislav Bugarski, pokrajinski sekretar zza međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Dragan Lukač, generalni direktor Novosadskog sajma, Milana Milić, zemenica direktora VIP fonda i Violeta Jovanović, izvršni direktor NALED-a.
„Iako je privreda u našoj opštini u jako lošem stanju, ipak smo jedini u regionu koji u poslednje vreme imamo makar neki znak napretka. Prijepolje je u odnosu na prethodnu godinu zabeležilo porast zapošljavanja za 9,2 % i to je za nas znatan pomak“-izjavio je predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović.
Sve ove aktivnosti, kako ističu u lokalnoj samupravi imaju za cilj privlačenje stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

Нема коментара:

Постави коментар