31. 10. 2013.

Tandir: „Za propast FAP-a kriv je Ljajić“

PRIBOJ-PRIJEPOLjE – BNV u potpunosti podržava legitimne zahteve radnika fabrike automobila Priboj, koji traže samo jednaku šansu i priliku da pošteno zarade svoj lični dohodak i tako prehrane porodice, stoji u saopštenju Bošnjačkog nacionalnog veča.
Samir Tandir 211 Tandir: „Za propast FAP a kriv je Ljajić“- Naj odgovorniji za katastrofalno stanje u sandžačkoj privredi kao i za brojne propale privatizacije i hiljade radnika na ulici je Rasim Ljajić vječiti ministar, koji za trinaest godina ministrovanja, ne samo da nije doveo niti jednu investiciju, nego je sa svojim inspekcijama i tajkunima uništio i one privredne subjekte koji su radili i donosili profit . rekao je Samir Tandir, predsednik BNV-a.
- Podržavmo radnike FAP-a u njihovim legitimnim zahtevima, ali i pozivamo prevarene radnike Vojin Popovića, TK Raške, Ljubiše Miodragovića, Irisa, Vesne i drugih da izađu na ulice i izbore se za svoja i prava svoje dece – rekao je Tandir i dodao:
Pozivamo premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika Aleksandra Vučića da ispitaju kriminalne aktivnosti večitog ministra Rasima Ljajića i njegovih pomagača koji su glavni krivci za propast privrede u Sandžaku. Zahtevamo od nadležnih organa da se slučaj FAP-a reši po principu zastave iz Kragujevca, gde je Vlada pronašla strateškog partnera.
IZVOR: Pravda.

1 коментар:

  1. Daleko od toga da branim Ljajića, ali našao se ko će da ušta komentariše, kobajagi hodža koji za vreme namaza, a i ramazana, pije kafe po prijepoljskim kafićima. Uz to je lik i nenormalno glup, to na kakvim je on pozicijama je samo jedan od primera dokle smo dogurali...

    ОдговориИзбриши