2. 10. 2013.

Prijem u Prijepolju u čast Nemanje Petrića

U Skupštini opštine Prijepolje danas je priređen prijem za Nemanju Petrića, člana odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Danskoj i Poljskoj osvojila bronzanu medalju.
 
"Nemanja Petrić samo je novi primer da je ovaj kraj pravi rasadnik uspešnih sportista", rekao je predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović na svečanosti.

Petrić je kazao da je ponosan što je reprezentativac Srbije i što je rođen u Prijepolju, ali i što je, kako je naveo, sugrađanima i svim ljubiteljima sporta u Srbiji priredio "bar malo radosti i zadovoljstva".
"U Prijepolje se rado vraćam i tako će biti sve dok traje moja odbojkaška karijera. Uvek ću dolaziti i truditi se da uskladim klupske i reprezentativne obaveze sa terminima Međuopštinskih omladinskih sportskih igara kako bih branio i boje svog grada na ovoj tradicionalnoj sportskoj manifestaciji", rekao je Petrić.

Petrić je rođen u Prijepolju 1987. godine gde je u lokalnom klubu FAP Livnica započeo odbojkašku karijeru. Kao izuzetno talentovanog odbojkaša prepoznali su ga treneri renomiranih prvoligaša, pa je nastupao za Mladi radnik iz Požarevca i Budućnost iz Podgorice.

Poslednje tri sezone član je Peruđe, jednog od najboljih italijanskih klubova.

Izvor : vesti-online.com

Нема коментара:

Постави коментар