15. 10. 2013.

Izabrana MIS Srbija, Arnela Zeković prva pratilja!

Mis Sindi
Mis Srbije - Milica Vukilš

Prelepa kovrdžava Beograđanka ima 20 godina, student je Građevinskog fakulteta i sanja o tome da jednog dana napravi inženjersko delo koje će živeti večno.

Zanosna Beograđanka Milica Vukilš je nova mis Srbije! Ova lepotica ponela je i najviše titula ove večeri, a prati je Arnela Zeković, dok je druga pratilja devojka iz Vršca, Jovana Maksimović. Stručni žiri, koji nije imao lak zadatak, odlučio je da Milica sledećih godinu dana nosi ovo laskavo priznanje i da baš ona predstavlja Srbiju na izboru za “Miss sveta 2014.”
Lepotice su večeras prodefilovale pistom na 18. po redu “Izboru za Miss Srbije 2013“, gde su se potrudile da svoje kvalitete i lepotu pokažu u punom svetlu, dok je samo jedna od njih 22 ponela titulu najlepše Srpkinje.
Prelepa Beograđanka Milica Vukliš ima 20 godina, student je Građevinskog fakulteta i sanja o tome da jednog dana napravi inženjersko delo koje će živeti večno. Uz to, hobi su joj ikonopis i kuvanje.
Foto: Telegraf
Arnela Zeković - prva pratilja
Brojne pozante ličnosti došle su da podrže ovu glamuroznu manifestaciju u blistavo uređenom studiju “Pinka” u Šimanovcima, gde su se misice predstavile, a među kojima su prvi pristigli nekadašnja “Modelsica” Sindi, Maja Volk, Ceca Kitić, zatim Vesna Cukić, Vesna Jugović, Danica Maksimović i drugi, dok su se ovogodišnji članovi žirija, Ogi Radivojević, Boško Jakovljević, Čedomir Štrbac, Žarko Stojanović, Bata Spasojević, kao i žiri novinara i poznatih dama smestili u prve redove.

Domaćica manifestacije i ove godine je vlasnica kompanije “Miss Yu” Vesna da Vinča, dok su program vodili voditeljski par Nina Lečić i Darko Panović, a sve prisutne u pauzama zabavaljali su nastupi pevačice Lee Savin i Ljupke Stević.
Mlade lepotice su oduševljenje i aplauz publike izmamile odevene u raskošne kreacije Peđe Nerića, a potom pomalo stidljivo prošetale u srebrno-ljubičastim kupaćim kostimima i otkrile vitku liniju i idealnu formu, dok su prisutni, kao i čalnovi žirija uživali u njihovoj gracioznosti. 
Devojke su sa širokim osmehom, vidno raspoložene šetale pistom u grupama po šest, dok je pubilka u pauzama za presvačenje dama gledala kadrove sa putovanja misica širom Srbije, ali i sa egzotične destinacije Porto Karas.
Prelepe misice su sa gracioznom smirenošću i blagim osmehom iznele bele, duge i glamurozne haljine kreatorke Marije Šabić, ukrašene srebrnim ekstravagantnim nakitomBorislava Žakule koji se savršeno uklapao u motiv snežne ledene zime.
Za mis šarma izabrana je Milica Vukliš, koja je odabrana i za ulogu u filmu, kao i za mis tabloida “Star”, dok je titulu mis fotogeničnosti ponela Anđelka Tomašević, koja je ujedno imis Telegrafa, odnoso najlepša devojka na internetu, budući da je dobila najveći broj glasova čitalaca našeg portala.
Lice televizije “Pink” je Marija Milenković, koja je zbog izuzetnog šarma, lepote i fotogeničnosti, ali i fatalnog pogleda ponela ovu titulu. Titulu mis turizma ponela je Dejana Dimitrijević.
U top deset devojaka koje su najpre ušle u finale bile su Jovana Maksimović, mis TelegrafaAnđelka Tomašević, Ivana Vidić, zatim Olivera Šiljegović, Arnela Zeković, koja je osvojila nezvaničnu titulu mis Porto Karasa, zatim, Dejana Dimitrijević, Nevena Milanović. Osma devojka bila je mis fotogeničnosti Milica Vukliš, dok su deveta i deseta Marija Milenković i Aleksandra Skopljak.
Dame su, umesto da odgovaraju, postavljale pitanja stručnjaku za genetksi modifikovanu hranu, u cilju da što više edukuju populaciju i probude svest o nezdravoj hrani.
Dok je žiri pregovarao i donosio odluku o tome koja će mlada dama poneti krunu najlepše i predstavljati Srbiju na svetskom takmičenju lepote sledeće godine, prisutne su zabavljaliNenad Knežević Knez i njegova prelepa ćerka Ksenija, kao i pevač Aco Pejović kome je na bini društvo pravilo deset zanosnih lepotica.
Prošlogodišnja učesnica ovog takmičenja, Ana Vrcelj učestvovala je u proglašenju top tri lepotice - Milice Vukliš, Arnele Zeković i Jovane Maksimović.
Dama koja je vladala tronom i titulom najlepše Srpkinje do ove večeri, Aleksandra Doknić, dala je podršku lepoticama i srdačnim govorom se oprostila od svoje krune.

Нема коментара:

Постави коментар