5. 7. 2013.

Znoj kuje medalje na MOSI

Treći takmičarski dan na 50. MOSI u Prijepolju donosi rasplet u nizu disciplina. Dvojci najuspešnijih sportista besplatne studine na novom Fakultetu za sport?
 MOSI 2013. Takmičenje u odbojci


petak će se, trećeg takmičarskog dana na 50. MOSI, završiti nadmetanja u atletici i u kvalifikacionim grupama malih sportova izdvojiti kandidati za medalje.
Četvrtak satnica takmičenja završila se do podne, ali u Pres centar nije stigao nijedan rezultat do 13 sati. U komisiji za takmičenje čekali su obradu zapisnika sa utakmica, a oni nisu stizali ni iz Brodareva, a ni iz dvorane u kojoj se igra rukomet i koju deli samo zid u zgradi Gimnazije. Novinari su protestovali kod rukovodstva MOSI da se bar u narednim satima i danima ispravi ovaj propust.
Rukometaši Priboja nadigrali su komšije iz Nove Varoši sa 34:27. U malom fudbalu ekipa Prijepolja bila je bolja od Pljevalja (3:0), a Priboj od Rogatice (3:2). Prijepoljske odbojkašice krče put do medalje, Goražde je pobedilo Rogaticu sa 2:0, dok su Pribojci slavili protiv Pljevalja, takođe sa 2:0. Košarkašima Nove Varoši u četvrtak na megdan nisu izašli Kolašinci, dok su Beranci pobedili Sjenicu (50:39), tim Višegrada Kosjerić (43:38), a Sokolac Pljevlja (74:66).
U četvrtak je Prijepoljac Bojan Sekulić, koji osniva Fakultet za sport u Beogradu, najavio da će za dvoje najuspešnijih takmičara 50. MOSI obezbediti besplatne osnovne studije.

Нема коментара:

Постави коментар