21. 7. 2012.

Ulice u Zalugu dobile asfalt

U opštini Prijepolje aktivno se radi na asfaltiranju ulica. U jednom od najvećih prigradskih naselja ove opštine u Zalugu asfaltirano je nekoliko krakova ulice Milosav Stiković.
Asfaltiralo se ukupno 900 m, a vrednost investicije prelazi 3 miliona dinara.Prvi put đaci osnovne škole u Zalugu neće morati da gaze po blatu i prasini, što samo po sebi govori koliki je značaj ovih radova.
„Ovo je jedna od dvadesetak ulica koje su predviđene da se asfaltiraju ove godine, a čiji je investitor Ministarstvo za infrastrukturu.Ovom prilikom želim još jednom da se zahvalim Ministarstvu. Mislim da je ovo jedna od najznačajnih ulica , jer se u njoj nalazi prilaz ka osnovnoj školi u Zalugu, zatim prilaz za dva groblja, pravoslavno i muslimansko.Ovo je nakada bio stari put  za zalug i ovo naselje broji preko 150 kuca, koje do danas nisu imali asfalt,ali evo i to smo zavsšili.Pored ove ulice, ovde u Zalugu asfaltiraju se još dve ulice danas i nastavlja se asfaltiranje ulica u Župi, Kolovratu, u samom gradu“- izjavio je Esad Hodžić, član opštinskog veća.
Pored ovog dela ulice Milosav Stikovic, asfalt je dobilo još dva kraka pomenute uli ce.Meštani su sa zadovoljstvom posmatrali kako njihova ulica dobija novi izgled. Izrazili su veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi uz čiju pomoć su sve ovo dobili.
Ovih dana radovi na asfaltiranju će se nastaviti na ulicama Velike Župe, Kolovrata i Ivanja.

Нема коментара:

Постави коментар